Samsung introduceert betaalbare Ch@t 222 met dual-SIM


Voor wie twee simkaarten op zak heeft en niet telkens met twee telefoons wil rondlopen is een dual SIM-toestel een aanrader. Helaas is het aanbod schaars, vooral wanneer je een volledig toetsenbord wilt. Samsung weet raad en brengt de Ch@t 222.

Dit toestel beschikt namelijk zowel over een volledig toetsenbord voor snel en eenvoudige tekstinvoer én ruimte voor twee simkaarten. Deze kunnen gelijktijdig actief zijn waardoor je op twee nummers bereikbaar bent. Onbereikbaar of 'in gesprek' moet hierdoor tot het verleden behoren.

Samsung E2220 Ch@t 222
Samsung E2222 Ch@t 222

De Samsung Ch@t 222 lijkt veel op de eerder aangekondigde Ch@t 322 behalve dan dat de eerder genoemde E2220 nóg eenvoudiger is. Toch beschikt het toestel over een ingebouwde FM radio ontvanger waarmee je ook kunt opnemen. Een VGA camera ontbreekt niet en er is zelfs ondersteuning voor sociale netwerken.

Wanneer en tegen welke prijs de Samsung E2220 Ch@t 222 op de markt komt is nog onbekend. Duur zal het toestel niet zijn. Schrijf je hierboven gratis en eenmalig in voor onze handige reminder service. Je ontvangt dan bericht zodra het toestel in de winkel ligt. Kun je hier niet op wachten dan is de Samsung Ch@t 322 een goed alternatief die direct verkrijgbaar is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel