Firmware Update Friday - Week 24 2011

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung i9000 Galaxy S en de Motorola Defy.

Samsung i9000 Galaxy S - Android 2.3.3

Eigenaren van de Samsung Galaxy S krijgen een update naar de allerlaatste versie van Android, 2.3.3 Gingerbread. Met de update komen een aantal verbeteringen die in Gingerbread zitten naar het populaire toestel van de Koreaanse fabrikant. Daarbij zijn een verbeterd energiebeheer en standaard-ondersteuning voor VoiP. Zoals je gewend bent van de toestellen van Samsung, kun je de update downloaden via KIES, een softwarepakket dat te krijgen is op de website van de fabrikant.

Motorola Defy - Android 2.2 Froyo

Enkele gebruikers van de Motorola Defy melden dat zij een update naar Android 2.2 Froyo binnengekregen hebben. Ten opzichte van de gedateerde Android-versie, 2.1, die op het toestel stond, kun je vooral prestatieverbeteringen verwachten. De Defy is door T-Mobile in Nederland op de markt gebracht. De update komt over-the-air binnen. Je krijgt dus vanzelf een melding zodra de update er is. Het is aan te raden de nieuwe firmware alleen te downloaden als je een verbinding hebt met een WiFi-netwerk.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel