Firmware Update Friday - Week 24


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de HTC One (M7) en de Huawei Ascend P6.

HTC One (M7) - Sense 6

HTC is eindelijk begonnen met het uitrollen van de nieuwste versie van Sense naar het oude vlaggenschip de One. Deze versie van Sense kennen we al van de nieuwe(re) One M8.

Sense 6.0 brengt onder andere verbeteringen aan het systeem en kent tevens de nieuwe extreme energiebesparingsmodus. Er zijn ook nieuwe kleurthema's en de Galerij-app heeft een nieuw uiterlijk. Ook de nieuwe versies van BlinkFeed en Sense TV zijn aanwezig en hebben de apps zoals e-mail, sms, agenda en bellen een aantal verbeteringen meekregen. Updaten kan via het toestel zelf.

Huawei Ascend P6 - Android 4.4 KitKat

Ook een leuke update voor de Huawei Ascend P6. Het voormalige vlaggenschip verruilt Android 4.2 Jelly Bean voor 4.4 KitKat en slaat daarbij een hele versie over. Niet alleen krijg je al het lekkers van KitKat, maar ook de Emotion UI-schil krijgt een update. Deze gaat van versie 1.6 naar 2.3 waarmee de camera de beschikking krijgt over filters en watermerken. Ook zijn er diverse optimalisaties uitgevoerd. Meer dan genoeg reden dus om de update uit te voeren. Ga hiervoor naar Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdate en klik op 'online-update'.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel