Nostalgische Nokia 8110 4G 'Banana Phone' nu verkrijgbaar


De in februari aangekondigde Nokia 8110 4G, ook wel bekend als de Banana Phone, ligt vanaf vandaag in de winkel. Hiermee komt een redelijk iconisch Nokia-toestel na 22 jaar eindelijk weer op de markt. Helemaal met eigentijdse eigenschappen.

Nokia kondigde de 8110 in 1996 aan en werd wereldwijd populair na een cameo in de film The Matrix uit 1999. Het bedrijf achter deze nieuwe Nokia 8110 heeft het toestel voorzien van 4G internet en een kleurenscherm. De kromming is gelijkgebleven waarmee hij sterk doet denken aan een banaan. Vandaar ook het kekke gele kleurtje. Vanwege z'n opvallende verschijning en relatief zacht prijskaartje doet het toestel het mogelijk goed als festivaltelefoon.

Achterop zit een 2 megapixel camera met flitser waarvan je natuurlijk geen wonderen moet verwachten. Een selfiecamera ontbreekt en Android-apps oid kun je niet installeren. Wel zijn er enkele apps voorgeïnstalleerd waaronder het beroemde spelletje Snake. Het toestel draait officieel KaiOS en beschikt over een uitgeklede App Store. Echt een smartphone is het daardoor niet maar dom mag je hem ook niet noemen. De behuizing is spatwaterdicht en er zit zelfs een FM radio ingebouwd. De Nokia 8110 4G ligt vanaf vandaag in de winkels voor een laagste prijs van 78 euro. Beschikbare kleuren zijn geel en zwart.


Prijsvergelijker Nokia 8110 4G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Mobiel.nl
Black
€ 50,00 € 50,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 8110 4G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel