Prijsbreker OnePlus 6 al miljoen keer verkocht


OnePlus lijkt een succes in handen te hebben met de OnePlus 6. Het bedrijf verscheepte al een miljoen exemplaren. Extra knap want dat lukte in slechts een maand tijd. De OnePlus 6 is hiermee een stuk succesvoller dan z'n voorgangers de OnePlus 5 en 5T.

OnePlus kondigde de OnePlus 6 in mei van 2018 aan. OnePlus heeft met de OnePlus 6 duidelijk goud in handen want van de vorige twee modellen duurde het minstens 3 maanden tijd voordat de miljoen-grens doorbroken werd. Net als altijd probeert positioneert OnePlus haar telefoon als flagship-killer; een goedkoper alternatief voor modellen zoals de iPhone X en Samsung Galaxy S9+. Dat lijkt aardig te lukken want het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro's. Los kost de OnePlus 6 momenteel 519 euro, de iPhone X zit op het dubbele.

OnePlus 6 kleuruitvoeringen
Gaat de goeie kant op met de OnePlus 6

Na enkele jaren zijn de modellen van OnePlus ook min of meer officieel in Nederland te koop via online retailer Belsimpel. En was het voorheen alleen via een uitnodiging mogelijk om een exemplaar te kopen, inmiddels kun je ze 'gewoon' kopen. Dit ietwat omslachtige systeem wekte de illusie van exclusiviteit en dat heeft mensen duidelijk fan gemaakt. Het bedrijf kent daarom een schare fans die trouw blijven aan het merk, iets wat we eigenlijk alleen bij Apple zien. Haast tot het religieuze toe. Heb jij een OnePlus 6 en ben je er blij mee? Laat dan een ervaring achter via deze link en maak bovendien ook nog kans op een waardebon van € 50.

(via)


Prijsvergelijker OnePlus 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
256 GB Black
€ 499,24 € 499,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel