Sony Mobile nodigt pers uit, kondigt waarschijnlijk Xperia Z Ultra aan

· 1 reactie


Sony heeft de pers verzocht om 4 juli vrij te houden omdat ze dan een “grote” verrassing in petto hebben. Vermoedelijk gaat het om de Xperia Z Ultra, de eerste phablet van het bedrijf die de Galaxy Note moet doen vergeten.

Natuurlijk weten we hier al langer dat Sony met een eigen 6,44 inch grote phablet bezig is. De Xperia ZU, of Z Ultra zoals hij waarschijnlijk gaat heten, is niet alleen de eerste phablet van Sony het is ook nog eens een monster van een apparaat. En dan hebben we het niet alleen over de afmetingen, maar ook over z'n specificaties.

Sony Xperia Z Ultra invitation

Het scherm is een zogenaamde 'Triluminos met X-Reality for Mobile'. Wat dat precies betekent houdt Sony tot 4 juli nog even geheim. De processor is geklokt op 2,2 GHz en telt vier cores, er is 2 GB aan RAM-geheugen en 16 GB aan vrije ruimte. Dit is nog uit te breiden. Er zit een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 2,2 megapixel camera aan de voorzijde. Er zou bovendien ondersteuning zijn voor een stylus. En alhoewel de Xperia Z Ultra een grote 'telefoon' belooft te worden is deze wel enorm dun; slechts 6,5 millimeter. Het gewicht komt uit op 212 gram. Vier juli weten we het hele verhaal.

Via: Xperiablog.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel