Firmware Update Friday - Week 25


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Sony Xperia ZL en de Samsung Galaxy Note II.

Sony Xperia ZL - 10.3.A.0.423

Allereerste deze week een update voor de Xperia ZL. Wij kennen geen officiële manier om in Nederland aan het toestel te komen, maar mocht je toch een exemplaar hebben weten te bemachtigen dan wordt momenteel Android 4.2.2 Jelly Bean naar jouw toestel uitgerold. Naast een nieuwe Android-versie krijg je de vernieuwde Sony Media-apps, de my Xperia-app waarmee een verloren telefoon kunt terugvinden en is er nu ondersteuning voor 64 GB geheugenkaartjes. Daarnaast zijn er enkele nieuwe widgets beschikbaar.

Samsung Galaxy Note II

Ook een nieuwe update voor de Galaxy Note 2 van Samsung. Het is onduidelijk welke veranderingen de update precies met zich meebrengt maar ga er maar vanuit dat hiermee kleine bugs en problemen verholpen worden. Verwacht dus geen nieuwe Android-versie of andere grote wijzigingen. Er is zelfs geen versienummer bekend van de update. Het updaten kan zoals gewoonlijk via het toestel zelf of via Samsung Kies.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note II N7100

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note II N7100


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note II LTE N7105

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note II LTE N7105


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel