Honor 7 met metalen behuizing en vingerafdrukscanner aangekondigd


Honor heeft zoals verwacht de Honor 7 aangekondigd. Gehuld in een metalen behuizing en met een 20 megapixel camera aan de achterkant inclusief vingerafdrukscanner moet deze binnenkort de Nederlandse markt bestormen.

Er zijn in totaal drie verschillende varianten van de Honor 7 aangekondigd, waar één met Dual SIM, met 4G en één met 64 GB aan opslaggeheugen. Onduidelijk is nog welke wij allemaal krijgen. Duidelijk is wel dat naast de metalen behuizing van 8,5 millimeter dik er schijnbaar nog ruimte over was voor een 5,2 inch Full HD-scherm. Ook een 20 megapixel camera met autofocus middels Phase Detection ontbreekt niet. Dankzij deze techniek kan extra snel worden scherpgesteld, zelfs in het donker.

Honor 7 color editions
De Honor 7 in z'n verschillende kleuren

Gelukkig heeft Honor ook aan de selfiecamera gedacht want die is met 8 megapixel relatief groot. Bovendien krijgt deze een groothoeklens waardoor er meer op de foto past dan alleen jezelf. Binnenin draait een eigen Kirin 935-processor op een keurige 2,2 GHz. Niet alleen is dat snel genoeg voor alledaags gebruik maar dankzij de acht kernen is hij tevens krachtig genoeg voor games en ander multimediageweld. Het instapmodel kost omgerekend 288 euro terwijl het 64 GB-model voor 358 euro van de hand gaat. De verkrijgbare uitvoeringen zijn Silver, Gold en Grey. Wanneer de Honor 7 in Nederland verkrijgbaar zal zijn is op moment van schrijven nog onbekend.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel