Prijs en datum lancering Sony Ericsson Xperia X1 bekend


Het is bekend wanneer Sony Ericsson's eerste smartphone onder Windows Mobile, de X1, in de winkel ligt. En dat niet alleen, de prijs van de Xperia met zijn unieke slide-mechanisme is ook bekend!

De aankondiging van de Xperia X1 vond plaats in Barcelona begin dit jaar. Groot was de verrassing dat deze smartphone draaide onder Windows Mobile! Inmiddels hebben we daar al een tijdje aan kunnen wennen en we zien steeds meer uit dat dit toestel in de winkel komt.

Vandaag troffen we de Xperia X1 aan in een bekende Nederlandse webshop. Hieruit blijkt dat de Xperia X1 in augustus in de winkel terecht komt tegen een verwachtte losse verkoopprijs van rond de 750 euro. En dat is best stevig, vooral als je bedenkt dat concurrenten als de E-ten Glofiish M810 en de HTC Touch Diamond ongeveer 300 euro minder kosten! Daar staat dan wel weer tegenover dat je een high-end Windows Mobile 6.1 smartphone in huis haalt met een uniek slider-mechanisme en een gigantisch WVGA beeldscherm van 800 x 480 pixels!

Prijs en datum lancering Sony Ericsson Xperia X1 bekend
Xperia in de winkel

Nieuw kleurtje
Overigens werd ook bekend dat de X1 ook een nieuw kleurtje krijgt naast het al bekende zwart; zilver.

Prijs en datum lancering Sony Ericsson Xperia X1 bekend
Nieuw kleurtje voor de X1

Schrijf je nu nog in voor onze gratis toestel reminder service. Ontvang gratis en eenmalig van ons een e-mail zodra het toestel écht in de winkel ligt. Laat daarvoor op de overzicht pagina van de X1 je e-mail adres achter.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel