Nokia lanceert langverwachte zakelijke E66 en E71


Nokia zet met de lancering van de E66 en de E71 de nieuwe standaard voor zakelijke smartphones. Compact maar wel degelijk zwaargewichten!

Zoals vanochtend door ons voorspelt heeft Nokia zojuist twee nieuwe Eserie toestellen onthult; de E66 en E71. Nokia heeft vooral de focus gelegd op e-mail en wil zakelijk en privé gebruik combineren.

E-mail makkelijk gemaakt
Zoals gezegd zijn beide geoptimaliseerd voor e-mail. Dit wil zeggen dat de met volledig toetsenbord uitgeruste E71 en de als slider vormgegeven E66 zijn voorzien van slimme tekstvoorspelling met autocomplete en autocorrectie. Daarnaast is de tekstinvoer zelf-lerend. Daarnaast zijn beide toestellen geschikt voor Microsoft Exchange en zijn in staat om met Word, Excel, Powerpoint en PDF bestanden om te gaan. Ook zouden beide toestellen overweg kunnen met de meeste internet service providers (zogenaamde ISPs) zoals Gmail, Hotmail en Yahoo! mail.

Nokia lanceert langverwachte zakelijke E66
Nokia's E66

"De Nokia E71 en Nokia E66 zijn primair ontworpen voor mensen die een mobiele levensstijl eropna houden en dus snel een eenvoudig toegang willen hebben tot zakelijke en privé mail. We hebben goed geluisterd naar onze klanten en hebben op beide toestellen voorzien van voorkeurstoetsen voor kalender en contacten," aldus Søren Petersen, Senior Vice President, Devices, Nokia. "Maar net zo belangrijk is dat klanten een even zo prachtig te bedienen toestel willen als dat hij is vormgegeven. Roestvrijstaal is gekozen als belangrijkste materiaal, wat het tevens extra stevigheid geeft. Tot slot hebben we de E71 en Nokia E66 voorzien van de laatste multimedia toepassingen."

Nokia lanceert langverwachte zakelijke E71
Nokia E71

Beide toestellen zullen begin juli beschikbaar komen tegen een zeer schappelijke losse toestel prijs van rond de €350. Bekijk de toestel pagina's van beide toestellen voor meer informatie. Daar kun je tevens je e-mail adres achterlaten. We sturen je dan eenmalig en kosteloos een e-mail zodra het toestel in de winkel ligt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel