Firmware Update Friday - Week 23 2012

· 4 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Sony Ericsson Xperia arc, neo en mini pro en de Nokia E52, E72 en 500.

Sony Ericsson Xperia arc, neo en mini pro - Android 4.0 ICS

Goed nieuws voor bezitters van een Sony Ericsson Xperia arc, neo of mini pro; het heeft Sony behaagt om Android 4.0 aka Ice Cream Sandwich voor je telefoon uit te brengen. Het gaat inmiddels niet meer om de nieuwste modellen uit het assortiment van Sony, dus het is altijd netjes dat het bedrijf ook aan de wat oudere modellen denkt.

Bedenk wel of je er verstandig aan doet om te upgraden. Sommige oudere modellen werken misschien nog wel soepeler onder Android 2.3 Gingerbread dan onder het nieuwere Ice Cream Sandwich. Sony waarschuwde hier al eerder voor. Heb je geen problemen met je telefoon? Laat dan alles bij wat het is. Wil je echter perse de allerlaatste Android-versie? Dan ligt de update voor je klaar.

Nokia E52 en E72 - v91.003

Dezelfde firmware update voor zowel de zakelijke Nokia E52 en diens grotere broer de E72. Het gaat om een maintenance update die er onder andere voor moet zorgen dat beide toestellen zuiniger met het geheugen omspringen en de performance iets verbeterd.

Zoals altijd raden we aan een volledige back-up te maken voordat je de nieuwe firmware op je telefoon installeert.

Nokia 500 - v111.20.67

Ook een update voor de Nokia 500 deze week. Volgens onbevestigde berichten zou ook deze update voor meer stabiliteit en snelheid zorgen. Het kan dus nooit kwaad de update uit te voeren.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel