HTC Desire V met dualsim komt ook naar Europa


Eerder bracht HTC al de Desire V al uit in het verre oosten, maar nu komt dit dualsim-toestel ook naar Europa. Althans naar de Oekraïne. Of de rest van Europa, waaronder Nederland, ook de mogelijkheid krijgt om deze aan te schaffen is onbekend.

Dualsim-telefoons worden steeds minder schaars dus het zou niet onlogisch zijn voor HTC om de Desire V hier uit te brengen. De V heeft wel wat weg van de recentelijk aangekondigde Desire C maar dan met een groter scherm, snellere processor en dus de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken.

HTC Desire V
HTC Desire V

Naar verluidt meet de Desire V 118,5 bij 62,3 en is 9,3 millimeter dik. Het gewicht zou uitkomen op 114 gram. Ook deze HTC is net als de Desire C uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De single core processor draait op maximaal 1 GHz en het scherm is 4 inch groot met een WVGA-resolutie. De camera komt tot slot uit op 5 megapixel en beschikt over een LED flitser.

Update - HTC Nederland geeft te kennen vooralsnog geen plannen te hebben de Desire V op de Nederlandse markt uit te brengen.

Bron: Mobile-review.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel