Nokia plaatst teaser voor telefoon “om jaloers van te worden”


“Groen zien van jaloezie”, het is ons al vele jaren niet meer voorgekomen maar volgens Nokia duurt dat niet lang meer. Over enkele dagen houden ze namelijk een persevent waar ze naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe mobiel aan gaan kondigen.

Juist door het veelvuldig toepassen van de kleur groen doet ons vermoeden dat het hier om de opvolger van de Nokia X gaat, Nokia's eerste Android-toestel. Een telefoon dat weliswaar hoge ogen gooide toen hij werd gelanceerd, maar die hier nooit uitkwam. En daarom lijkt z'n opvolger ook meteen een stuk minder interessant. Wat dat ook moge zijn.

Nokia teaser

De opvolger van de X lekte eerder al uit, toen ging het gerucht dat hij wellicht zowel Android als Windows Phone kon draaien. Dat lijkt ons eerlijk gezegd wat onwaarschijnlijk maar niets is onmogelijk. Ook van specificaties van de X2 moet niet al te veel worden verwacht; een Snapdragon 200-processor met 5 megapixel camera. Gelijk dus aan de Nokia X maar wel met een groter 4,3 inch scherm. We wachten de lancering graag af.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws