Is dit Google's Nexus tablet?


Google zou samen met Asus al geruime tijd bezig zijn met een eigen 7 inch tablet. Dat weten we al langer. Maar hoe die tablet eruit komt te zien weten we nu eindelijk ook. Want er zijn afbeeldingen van het apparaat binnen.

Het gaat om een sub 200 EURO kostende tablet van 7 inch groot en met een resolutie van 1280 bij 768 pixels. Een logische naam lijkt Google Nexus 7 maar alles kan nog gebeuren. Het beestje zou draaien onder een Nvidia Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz. De tablet lijkt eerder op een uit de kluiten gewassen telefoon, maar het kan natuurlijk ook gaan om een vroege schets of natuurlijk een hoax.

Google Nexus 7
De Google Nexus 7?

De Nexus 7, als hij daadwerkelijk zo gaat heten, moet de frontman worden van het nieuwe Android Jelly Beans die vermoedelijk versienummer 4.1 meekrijgt. Op 27 juni vindt het jaarlijkse Google I/O plaats waar doorgaans nieuwe Android versies worden aangekondigd. Aanwezige ontwikkelaars krijgen vaak een Android-apparaat mee naar huis om op te testen. Misschien dat dit jaar deze tablet wordt weggegeven.

Bron: PhoneArena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel