HTC brengt compacte Desire 200 uit


Kort na het uitlekken ervan heeft HTC de kleine Desire 200 officieel aangekondigd. Uiteraard beschikt ook deze over Beats Audio en dankzij het nieuwe HTC Data Manager ga je nooit meer over je databundel heen.

De HTC Desire 200 is dankzij z'n 3,5 inch grote beeldscherm lekker compact en daarmee eenvoudig mee te nemen. En alhoewel dat klein klinkt heeft HTC technieken toegepast zoals Intelligent Display dat ervoor zorgt dat webpagina's automatisch aan je scherm aanpassen en zelfs advertenties voor je verwijderd. Dankzij het nieuwe Data Manager kun je real-time je dataverbruik monitoren zodat je nooit over je bundel gaat.

HTC Desire 200

Het moge vanwege de grootte duidelijk zijn dat de Desire 200 een instapmodel van HTC is. De processor klokt niet verder dan 1 GHz en de cameraresolutie is weliswaar groter dan dat van de One maar blijft wel steken op 5 megapixels. Die laatste beschikt trouwens wel over glimlachherkenning en creatieve filters. HTC rept niet over welke versie van Android het gebruikt voor de 200, maar gelet op eerder uitgelekte informatie zou dit wel eens versie 4.0 Ice Cream Sandwich kunnen zijn. Wanneer de Desire 200 in de winkel ligt en welk prijskaartje hij meekrijgt is (nog) onbekend.


Prijsvergelijker HTC Desire 200

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire 200


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel