Samsung Galaxy K zoom cameraphone met 10x optische zoom bereikt winkels


Foto's nemen met je telefoon wordt er vanaf vandaag een stuk eenvoudiger op. Ook als je op een afstandje staat. De Galaxy K zoom met 10x optische zoom van Samsung heeft namelijk de Nederlandse winkel bereikt.

Telefoons zijn de laatste jaren steeds beter geworden in het schieten van kiekjes. Ze zijn zelfs zo goed geworden dat ze de traditionele point-and-shoot camera's hebben verdrongen. Er is echter iets waar ze niet zo goed in zijn en dat is zoomen. Dat komt omdat je een redelijke lens nodig hebt om te kunnen zoomen en die past normaliter niet in je broekzak. Samsung heeft daar echter wat op gevonden en heeft met deze Galaxy K zoom bewezen dat het wel degelijk kan.

Samsung Galaxy K zoom colors
Zoomen met de Galaxy K zoom

Was z'n voorganger nog een onhandig grote telefoon, deze K zoom is een stuk compacter. De cameralens schuift netjes uit zodra je hem nodig hebt. Naast 10x optische zoom is er een 20,7 megapixel BSI CMOS camerasensor, optische beeldstabilisatie en een krachtige Xenon-flitser. Gelukkig is de Galaxy K zoom naast een camera ook een 'gewone' Android-smartphone. Je kunt er dus mee bellen en alle andere dingen doen die je van een telefoon gewend bent. De Samsung Galaxy K zoom ligt vanaf vandaag in de winkels, alle aanbiedingen tref je op de K zoom-prijzenpagina aan.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy K zoom

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy K zoom


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel