Firmware Update Friday - Week 21

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia S en de Nokia Asha 305.

Sony Xperia Z - 10.1.1.A.1.253

Maar we beginnen deze week het Android-vlaggenschip van Sony; de Xperia Z. Versie 10.1.1.A.1.253 is een kleine update maar hij zorgt voor (nog) betere cameraprestaties. Zoals gezegd is het verder een kleine update dus de Android-versie blijft voorlopig op 4.1.2 staan.

Er zitten daarnaast nog enkele verbeteringen in alsmede wat kleine visuele dingetjes zoals een nieuwe skin voor het toetsenbord. Al met al de moeite meer dan waard de update uit te voeren dus. Deze komt Over-The-Air binnen.

Sony Xperia ZL - 10.1.1.A.1.256

Ook het iets kleinere broertje van de Z krijgt deze week een update aangeboden. De Xperia ZL krijgt met update 10.1.1.A.1.256 onder andere een beter uithoudingsvermogen. Alhoewel dat al genoeg reden is de update uit te voeren meldt de update ook een verbeterde gebruikerservaring en software prestaties. Ook deze update komt OTA binnen kan dus via de ZL zelf uitgevoerd worden.

Sony Xperia S - Android 4.1.2 Jelly Bean

Dan is er ook nog goed nieuws voor bezitters van een Xperia S. Sony Frankrijk heeft getwitterd dat Android 4.1.2, beter bekend als Android Jelly Bean, momenteel wordt uitgerold. Alle verbeteringen van Jelly Bean komen hiermee ook naar het voormalige topmodel van Sony. Wanneer de update op je toestel binnenrolt is onduidelijk, vermoedelijk gaat dat gespreid en per land. Hopelijk hoef je niet meer lang te wachten en kan ook jij gebruik maken van Jelly Bean specifieke functies.

Nokia Asha 305 - v7.35

Tot slot een update voor Nokia's Asha 305. Update 7.35 brengt behoorlijk wat verbeteringen en nieuwe functies. Zo verbetert de update de belkwaliteit, de algemene performance en is er een nieuwe versie van Xpress Browser, News and Offers, Notifications, Chat en E-mail, Ebuddy, Twitter en Facebook. Oftewel deze update brengt je Asha 305 weer helemaal bij de tijd. Updaten kan via het toestel zelf (FOTA), maar kan ook via Nokia Suite binnengehaald worden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel