HTC introduceert opvolger Touch, geen Android


HTC heeft zojuist in Londen officieel de opvolger van de uiterst populaire Touch aangekondigd; de Touch Diamond. Strak design, ruime alleskunner.

De Touch Diamond heeft qua design scherpe hoeken en raden en zou gefabriceerd zijn van hoogwaardige materialen. De Touch Diamond zou worden neergezet als opvolger van de populaire Touch en Touch Dual.

Onder de eigenschappen dus veel eigenschappen van zijn voorganger, waaronder TouchFLO. HTC heeft deze omgetoverd naar TouchFLO 3D, waarmee het wel wat weg heeft van Apple's Coverflow welke ook op de iPhone te vinden is.

VGA resolutie
Het beeldscherm het toch wel de grootste verandering gekregen; een hoge resolutie 2,8 inch VGA resolutie. Maar liefst 640 x 480 pixels staan tot uw beschikking! Als processor zou de Touch Diamond zijn uitgerust met een Qualcomm-processor die op 528MHz draait. Het interne geheugen telt maar liefst 4 GB. Tot de overige eigenschappen kan gerekend worden; quad band, HSDPA, bewegingsherkenning en microSD geheugenkaart slot.

Meer informatie volgt snel. Hieronder een aantal afbeeldingen van PhoneScoop.

T-Mobile MDA Compact IV = HTC Touch Diamond
En ineens wordt bij het zien van deze afbeeldingen duidelijk welk toestel T-Mobile op haar stand op de CeBIT staan had begin Maart. Overigens noemen zij hem MDA Compact IV.

HTC introduceert opvolger Touch, geen Android
T-Mobile MDA Compact IV is dus de HTC Touch Diamond

Bron: PhoneScoop


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel