Motorola komt met 4G-uitvoering Moto G


De Moto G is een geweldig toestel voor z'n prijs maar er waren 2 dingen die hij miste. Ten eerste ondersteuning voor 4G-netwerken (LTE) en ook de mogelijk om geheugenkaarten te plaatsen ontbrak. Motorola pakt met de Moto G LTE juist die 2 zaken aan.

Want het kondigde samen met de Moto E ook een vernieuwde Moto G aan. Deze 4G-uitvoering van de Moto G krijgt een adviesprijs mee van 219 dollar terwijl de originele Moto G op 179 dollar blijft steken. Naast de mogelijk om 4G-netwerken te gebruiken kun je bij deze uitvoering ook zelf geheugenkaartjes bij plaatsen.

Motorola Moto G 4G
Motorola Moto G 4G

De Motorola Moto G is best verkopende smartphone. Het toestel werd nog onder Google uitgebracht, het bedrijf is inmiddels in bezit van het Chinese Lenovo. Zij lijken niet te stoppen met de ingezette koers. De Moto G werd mede populair dankzij het snel uitbrengen van nieuwe Android-versies. Lenovo beloofde eerder al dat de nieuwe Moto E op zeker nog één Android-update kan rekenen. Of dat ook geldt voor deze Moto G LTE is nog onduidelijk maar we zouden verbaasd opkijken als dat niet zo is.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Amazon
White € 165,75 € 165,75   Bekijk
Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel