Firmware Update Friday - Week 22


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy Music, Ativ S, de Sony Xperia SL en de Xperia acro S.

Samsung Galaxy Music S6010 - Android 4.1.2 Jelly Bean

Het eerste toestel dat we deze week bespreken is de Galaxy Music van Samsung. Tot op heden draaide deze muzikale telefoon onder Ice Cream Sandwich maar er ligt een update klaar naar Android 4.1.2 Jelly Bean. De update wordt momenteel uitgerold al kan het even duren voordat Nederlandse modellen aan de beurt zijn. Zoals gebruikelijk rolt Samsung dergelijke updates gefaseerd uit. Updaten kan via Samsung Kies of eventueel via het toestel zelf (FOTA).

Samsung Ativ S - v2424.13.13.1

De Galaxy Music is niet de enige Samsung die afgelopen week een nieuwe firmware kreeg. Ook de inmiddels al wat verouderde Ativ S krijgt een verse update. Volgens de berichten gaat het hier om de Portico-update die er onder andere voor zorgt dat WiFi ingeschakeld blijft als het toestel op standby springt. Ook is de optie om een WiFi-hotspot op te zetten erbij gekomen.

Sony Xperia SL en Xperia acro S - Android 4.1 Jelly Bean

En tot slot een update voor zowel de Sony Xperia SL als de Xperia acro S. Het gaat in beide gevallen om dezelfde update, namelijk Android 4.1 Jelly Bean. Vorige week berichtte we je al dat de Xperia S dezelfde update kreeg, nu zijn dus de SL en acro S aan de beurt. Ben jij één van de weinigen met een Xperia ion? Dan zul je nog even geduld moeten hebben, jouw toestel volgt iets later.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel