LG kondigt nieuwe Optimus L4 II en L4 II Dual aan


Blijkbaar werd het LG na het uitlekken van de Optimus L4 II en L4 II Dual toch iets te heet onder de voeten en heeft het bedrijf beide telefoons maar officieel aangekondigd. Het zou natuurlijk ook gewoon de bedoeling kunnen zijn.

De nieuwe Optimus L4 II past prima tussen de L3 II en de L5 II, zowel qua uiterlijk als qua specificaties. Zo krijgt ook deze L4 II de Smart LED-homeknop mee. Door verschillende kleuren houdt het toestel je op de hoogte van binnenkomende berichten en andere notificaties. Handig en stijlvol.

LG Optimus L4 II and L4 II Dual

De LG Optimus L4 II draait onder Android 4.1 Jelly Bean en beschikt over een 1 GHz MT6575-processor van MediaTek. Aan de achterzijde treffen we een 3 megapixel camera aan en dankzij HSDPA en HSUPA kun je onderweg lekker snel internetten. De Optimus L4 II Dual heeft iets meer rondingen maar verder verschillen de toestellen niet. Vermoedelijk liggen beide toestellen rond juni of juli in de winkel. Prijzen zijn niet bekend maar liggen denk aan een bedrag tussen de 120 en 150 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel