Google introduceert Pixel Buds Pro met ANC


Google heeft tijdens I/O 2022 haar vernieuwde Pixel Buds Pro geïntroduceerd. Het zijn de eerste draadloze oordopjes van Google met actieve geluidsonderdrukking (ANC).

Maar de Pixel Buds Pro beschikken niet zomaar over geluidsonderdrukking, volgens Google gaat het om adaptieve geluidsonderdrukking. Hierbij wordt de ingebouwde 6-core processor gebruikt om een profiel voor jouw oor op te bouwen. Silent Seal moet er vervolgens voor zorgen dat al het ongewenste geluid buiten blijft.

Google Pixel Buds Pro in ear
De Pixel Buds Pro met actieve geluidsonderdrukking

Toch zijn er situaties denkbaar waarbij je het geluid van buiten wel binnen wil laten. Voor wanneer je je in het verkeer begeeft bijvoorbeeld. Dankzij Transparency Mode hoor je omgevingsgeluid luid en duidelijk. Google heeft de Pixel Buds Pro verder voorzien van 11mm grote drivers voor luid en helder geluid.

Met Google Assistant

De buitenkant van de Buds Pro zijn aanraakgevoelig en daardoor in staat om met een enkele tap muziek te pauzeren of telefoongesprekken aan te nemen. Een veegbeweging laat je het volume bedienen en ingedrukt houden activeert de actieve geluidsonderdrukking (ANC). Net als de Pixel Buds A ondersteunt de Pixel Buds Pro Google's eigen Assistant. De batterij gaat 31 uur mee indien gekoppeld met de meegeleverde oplaadcase.

Verwacht de Google Pixel Buds Pro vanaf juli in de winkels voor een adviesprijs van $199.


Prijsvergelijker Google Pixel Buds Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
Black Tweedekans
€ 157,00 € 157,00   Bekijk
Belsimpel
Beige
€ 177,95 € 177,95   Bekijk
Coolblue
Black
€ 195,00 € 195,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel Buds Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel