Ook foto’s verschenen van Motorola Moto G5S+


Nadat eerder afbeeldingen opdoken van de Moto G5S is het nu de beurt aan de iets grotere Moto G5S Plus. Dit nieuwe plaatje bevestigd de allerbelangrijkste eigenschap van het toestel; een dubbele camera.

Dat de Moto G5S+ een dubbele camera zou krijgen was al een beetje verklapt door een afbeelding die eerder door @evleaks gelekt werd. Hierop was de volledige line-up van Motorola-toestellen te zien die in 2017 aangekondigd gaan worden. Ook de G5S+ stond hier op met daarbij de opmerking "Dual Cam". Ook leerden we dat het scherm 5,5 inch groot is met een keurige Full HD-resolutie; 1080p dus.

Motorola Moto G5S Plus
De Moto G5S+, ook wel GS+

Een dubbele hoofdcamera mag vandaag de dag niets nieuws zijn, Motorola heeft het nog niet eerder gedaan. De Moto G5S+ zou hiermee de eerste zijn. Lenovo verwerkt de dubbele camera nog altijd in de ronde cameramodule die we inmiddels van het bedrijf gewend zijn. In dit zogenaamde flat tire-ontwerp zien we onderaan wat lijkt op een dubbele LED-flitser. Ook voorop lijkt sprake te zijn van een flitser. We gaan er dus vanuit dat de -S serie voornamelijk gericht is op fotografie. Getuige de uitgelekte afbeeldingen op MySmartPrice komt het toestel uit in de kleuren Gold, Black, White Gold en White Silver. Wanneer we hem tegen het lijf kunnen lopen in de winkel is nog onbekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel