Volledig metalen Motorola Moto G5S laat zich zien


Naast de Motorola Moto G5 en G5 Plus zou Lenovo ook werken aan een G5S. Het toestel komt qua formaat tussen de G5 en G5 Plus maar krijgt toch een behuizing die volledig van metaal gemaakt is.

Het schermformaat van de vermeende Motorola Moto G5S komt uit op 5,2 inch, net iets groter dus dan de 5 inch op de Moto G5 en net weer iets kleiner dan de 5,5 inch in de Moto G5 Plus. De schermresolutie blijft uitkomen op Full HD aldus eerder opgedoken informatie. Nieuw is ditmaal de volledig metalen unibody. Bij de Moto G5 en G5 Plus is op de achterkant nog een strook plastic te vinden.

Motorola Moto G5S
De Moto G5S in al z'n kleuren

Wat Lenovo's exacte bedoeling is met de naamgeving blijft ons even onduidelijk. De -S is door andere fabrikanten in het verleden vaak gebruikt voor 'speed', al gebruikten anderen hem weer om een soort Lite-uitvoering mee aan te duiden. Het antwoord daarop moeten we je dus verschuldigd blijven. De komst van de Moto G5S en G5S+ stond al vast toen de naam opdook op een presentatiesheet met nog onaangekondigde Motorola-telefoons die onlangs opdook. Aan bovenstaande foto kunnen we verder opmaken dat er een vingerafdrukscanner aanwezig is en mogelijk zelfs een selfieflitser. Wanneer het moederbedrijf van Motorola van plan is de Moto G5S officieel aan te kondigen is ons nog niet duidelijk. We blijven de ontwikkelingen daarover voor je in de gaten houden.

(via)


Prijsvergelijker Motorola Moto G5
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 80,42 € 80,42   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G5


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel