HTC Sensation leverbaar in Nederland

· 3 reacties


De Sensation, het nieuwe topmodel van HTC, is leverbaar in Nederland. Operator Vodafone is de eerste die het toestel kan leveren via haar webshop. Het toestel is gratis bij een tweejarig Bel+Web+SMS 275 abonnement.

De Sensation is het nieuwe Android-vlaggenschip van HTC. Het toestel heeft een groot 4.3 inch scherm, met een resolutie van 960 x 540 pixels en een 1,2 GHz dualcore-processor van Qualcomm. De smartphone behoort daarmee bij tot de top van de smartphonemarkt van dit moment. De Sensation voegt zich daar bij zijn belangrijkste concurrent, de Samsung Galaxy S II.

De HTC Sensation, die op Android 2.3 Gingerbread draait, komt met een nieuwe versie van HTC Sense, de veelgeprezen Android-schil van het Taiwanese merk. De eerste kopers van het toestel melden zich inmiddels op Twitter. Zij krijgen het toestel gratis bij een tweejarig Bel+Web+SMS 275 abonnement van de provider. Dit abonnement kost het eerste jaar 19,75 euro per maand, daarna betaal je maandelijks 39,50 euro. Wil je dit toestel hebben? Ga dan direct naar de webshop van Vodafone.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel