Nieuwe foto's van HTC Pyramid


Afbeeldingen van het nieuwe topmodel van HTC, de Pyramid, blijven naar buiten komen. De kwaliteit van de foto's wordt gelukkig steeds beter. Vandaag hebben we screenshots en foto's van de binnenkant voor je.

De HTC Pyramid (ook bekend als Shooter, de naam in het geruchtencircuit wisselt) wordt waarschijnlijk uitgerust met een 1,2 GHz dualcoreprocessor van Qualcomm. De resolutie van het beeldscherm is hoger dan we tot nu toe gewend waren van supersmartphone. De HTC Pyramid heeft een resolutie van maar liefst 954 x 540 pixels, op een paar pixels na een kwart van Full HD. Dit scherm heeft een afmeting van 4,3 inch. Daarmee hoort het toestel bij de grootsten in de markt.

Pyramid1
Pyramid4
Pyramid5

Op de screenshots zien we dat de Pyramid draait op Android 2.3 Gingerbread, en een nieuwe versie van HTC Sense heeft. Deze Android-uitbreiding van het Taiwanese merk is inmiddels aan de derde versie toe. De camera op het toestel kan in Full HD (1080p) beelden opnemen. Vooralsnog is onbekend wanneer deze nieuwe smartphone op de markt komt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel