LG Stylo 6 met pen vroegtijdig verschenen


Er zijn renders verschenen die alle hoeken van de aankomende LG Stylo 6 laten zien. Een LG-telefoon die met een pennetje, ook wel stylus, bediend kan worden.

De hoogwaardige renders van de LG Stylo 6 zijn afkomstig van, hoe kan het ook anders, @evleaks die z'n materiaal tegenwoordig op Patreon plaatst. De renders maken duidelijk dat LG de voetstappen van anderen volgt getuige de achterkant met kleurverloop. Maar er zijn meer opvallende dingen aan onderstaande plaatje.

LG Stylo 6 by @evleaks
De LG Stylo 6 met ingebouwde pen

Zo valt de vrij grote droppelvormige notch op. Waar anderen inmiddels zijn overgestapt op een doorgaans kleiner schermgat blijft LG maar volhouden aan de inmiddels daterend ogende notch. En dat is niet de enige schermevolutie die LG gemist heeft. Ook de vingerafdrukscanner zit niet in het scherm maar 'gewoon' aan de achterkant. Misschien tot genoegen van sommigen maar echt modern oogt het anno 2020 niet meer.

LG Stylo 6 specificaties

De LG Stylo 6 lijkt verder te beschikken over een drievoudig camerasysteem, een 3.5mm koptelefooningang en een fysieke Google Assistant-knop. Eerdere geruchten spraken al over een 6,2 inch groot scherm met Full HD+ resolutie. Onduidelijk is nog welke chipset de Stylo 6 meekrijgt. Dat bepaalt grotendeels in welk segment we hem kunnen plaatsen en tegen wie hij het moet opnemen. Lastig krijgt hij het in ieder geval wel want onderaan staat de Motorola G Stylus klaar om het gevecht aan te gaan en bovenaan kijkt de Note 10 op hem neer.

Ontvang een e-mail wanneer de Stylo 6 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel