Persafbeelding HTC Golf gelekt


Van de HTC Golf, een mid-end toestel waarvan al eerder een afbeelding uitlekte, is nu ook de officiële persfoto opgedoken. Het toestel komt in de One Serie van HTC, onder de al gepresenteerde toestellen in de One-serie.

De verwachting is daarom dat deze nieuwe telefoon niet als Golf, maar als One, gevolgd door een letter op de markt zal komen. De telefoon heeft naar verluidt een scherm met een diagonaal van 3.5 inch met een tegenvallende 480 x 320 resolutie, een 1 GHz processor, en draait uiteraard op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, voorzien van Sense 4.0, de laatste versie van de Android-skin die het Taiwanese bedrijf in eigen huis ontwikkelt.

Htc golf

Het nieuwe toestel kan gezien worden als de opvolger van de HTC Wildfire S, een toestel dat bij de presentatie ruim onder de 300 euro op de markt kwam. Gezien de adviesprijs van de iets beter uit geruste HTC One V van 329 euro, verwachten wij een adviesprijs rond de 250 euro, waarbij de prijs waarvoor de telefoon uiteindelijk in de winkel daar enkele tientjes onder zal liggen.

De Golf wordt naar verluidt al binnen enkele weken gepresenteerd. Dit toestel maakt de One-serie naar verwachting compleet. HTC heeft dan vier toestellen in verschillende segmenten in het assortiment. Dit viertal, de HTC One X, HTC One S en HTC One V, moet de negatieve spiraal waarin HTC beland is keren. De Taiwanesen meldden de laatste twee kwartalen tegenvallende cijfers.

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel