Nieuwe Nokia Asha 210 eerste met speciale WhatsApp-knop

· 2 reacties


Nokia heeft met de aankondiging van de Asha 210 de eerste telefoon uitgebracht met een speciale WhatsApp-knop. Volgens Nokia is de Asha 210 dankzij deze knop en volledig toetsenbord dan ook de meeste sociale Asha tot nu toe.

Telefoons met een speciale Facebook-knop kenden we al, maar Nokia voorzit deze Asha 210 van een WhatsApp-knop zodat je snel naar je favoriete messenger kunt gaan zonder eerst een menu door te hoeven. Natuurlijk staan naast WhatsApp ook Facebook en Twitter voorgeïnstalleerd zodat communiceren niet onnodig ingewikkeld is gemaakt.

Nokia Asha 210
De Nokia Asha 210

De voorkant biedt ruimte aan een volledig toetsenbord en heeft qua stijl wel wat weg van Nokia's kleurrijke Lumia-serie. Op de achterkant treffen we een 2 megapixel camera aan waarmee Nokia ook de spraak-gestuurde self-portrait-functie aan heeft toegevoegd. Bovendien is het mogelijk om geschoten kiekjes op je telefoon te bewerken alvorens ze up te loaden naar je favoriete sociale netwerk.

Beschikbaarheid en prijs

De Nokia Asha 210 zal in het tweede kwartaal van 2013 beschikbaar komen in de kleuren Yellow, Cyan, Black, Magenta en White en krijgt een adviesprijs mee van minder dan 60 euro. Naast een single SIM zal er ook een Dual SIM-variant uitkomen maar daarvan is nog niet bekend of die naar Nederland komt.


Prijsvergelijker Nokia Asha 210

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Asha 210


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel