Samsung Galaxy Express met 4G-ondersteuning nu leverbaar


Goed nieuws voor wie het razendsnelle 4G-netwerk op wil maar daarvoor niet de hoofdprijs wil betalen. De Samsung Galaxy Express, één van de weinig 4G-telefoons die KPN ondersteunt, is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De Galaxy Express is een typische Galaxy-telefoon van Samsung. Het scherm meet 4,5 inch groot en is van het type Super AMOLED Plus met de traditionele RGB-indeling wat scherpere beelden oplevert. De Samsung Galaxy Express draait onder het nieuwe Android Jelly Bean met daarbovenop het eigen gebruiksvriendelijke TouchWiz met z'n vele functies.

Samsung Galaxy Express i8730
Samsung Galaxy Express met 4G-ondersteuning

Naast de gebruikersinterface zit de Express zelf ook vol met handige features. Glonass voor betere positiebepaling, Mobile High Definition Link om je telefoon aan je HDTV te koppelen en NFC voor om content met andere telefoongebruikers te delen. Maar het belangrijkste is dat je 4G-ondersteuning hebt (ook wel LTE genaamd). Je krijgt dus redelijk wat waarde voor je geld. De Galaxy Express kost los momenteel €349 bij Redcoon, maar is eventueel ook in combinatie met abonnement verkrijgbaar bij Hi.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel