Nieuwe Nokia Asha 210 en Asha 501 op komst?


De Asha-lijn is Nokia's redelijk succesvolle serie om betaalbare maar toch moderne telefoons aan de man te brengen. Mogelijk worden binnenkort daar de Asha 210 en Asha 501 aan toegevoegd waarvan afbeeldingen mogelijk eerder al uitlekten.

Die afbeeldingen hebben we toen alleen via Twitter verspreid omdat de datum op 1 april viel, en je het maar nooit weet. Ditmaal weet een bron er een naam aan te koppelen waardoor het gerucht stukken significanter wordt. Het zou gaan om de Asha 210 (RM-924) en Asha 501 (RM-902). Uit de afbeelding valt af te leiden dat Nokia's dezelfde stijl die het toepast op Windows Phones willen toepassen binnen haar Asha-serie.

Nokia Asha redesign
Nieuwe Nokia Asha-telefoons

Bovendien komt er maar één enkele bedieningsknop. Of er touch-gevoelige bedieningstoetsen aan weerszijden zitten valt niet uit te sluiten. Welke van bovenstaande de Asha 210 of 501 is is (nog) onbekend. Het is zelfs niet ondenkbaar dat het om hetzelfde toestel gaat. Wat wel zeker lijkt is dat beide telefoons voor niet al te veel geld over de toonbank zullen gaan.

Bron: @evleaks, NokianesiaPraat mee over dit artikel