Firmware Update Friday - Week 15 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia E72, Apple iPhone 4 en iPhone 3G S.

Apple iPhone - iOS 4.3.2

Apple-fanboys kunnen deze week hun hart op omdat voor zowel de iPhone 4 als de inmiddels wat gedateerde 3GS een nieuwe firmware staat te wachten. Deze is via de gebruikelijke weg binnen te halen, namelijk iTunes. De kleine update biedt soelaas voor enkele 3G-perikelen en verhelpt problemen met FaceTime.

Nokia E72 - v54.005

In de week waarin de opvolger van de Nokia E72, de Nokia E6, gepresenteerd wordt, komt de Finse mobieltjesmaker met een nieuwe versie van de firmware voor het zakelijke toestel met volledig QWERTY-toetsenbord. De E72, die op Symbian S60 draait, krijgt met firmware versie v54.005 allerlei verbeteringen. Nokia doet zelf geen uitspraken over de de update, maar er zijn een aantal verbeteringen gespot door gebruikers. De camera zou beter werken, vooral waar het de autofocus betreft. Daarnaast is de gestopte service Ovi Files uit de firmware gehaald. De update kun je downloaden via de SW Updater-applicatie op je toestel.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel