Specs Samsung Galaxy Mega-serie drijven boven

· 2 reacties


Inmiddels wisten we al dat Samsung bezig is met een nieuwe midrange-lijn genaamd Galaxy Mega. Hierin zullen toestellen van 5,8 en 6,3 inch vertegenwoordigd zijn. Nu weten we eindelijk ook enkele specs te melden.

Zo zal de Galaxy Mega 5.8 beschikken over een qHD-resolutie van 960 x 540 pixels, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een dualcore 1,4 GHz processor en een grote 2.600 mAh batterij. Verder wordt genoemd dat dit een Dual SIM-telefoon is.

Samsung Galaxy: big bigger biggest
Samsung Galaxy's worden steeds groter

De iets grotere Galaxy Mega 6.3 beschikt vermoedelijk over dezelfde resolutie als z'n kleinere broertje. Ook de cameramodules lijken dezelfde als in de 5.8. Over de processor wordt gezegd dat het een dualcore Exynos-processor is met een nog onbekende snelheid. Beide modellen krijgen vermoedelijk Android Jelly Bean mee met Samsung's eigen TouchWiz Nature UI skin. Nu er steeds meer informatie uitlekt over de nieuwe Samsung Galaxy Mega-lijn is het niet ondenkbaar dat beide modellen snel worden aangekondigd. Rest de vraag, zitten we te wachten op zulke grote telefoons?

Bron: Sammobile.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel