HOT Motorola nieuws: Nieuwe Motorola L6 Colors ontdekt en meer!


Motorola heeft het nog niet officieel aangekondigd, maar NieuweMobiel kan je de eerste fotos tonen van de nieuwe L6 Colors die in de komende weken getoond gaat worden. Daarnaast zullen we de laatste producten & geruchten van Motorola bespreken.

In de afgelopen weken heeft Motorola twee nieuwe sets met toestellen getoond; de nieuwe Motorola V3i Colors en de PEBL Colors. NieuweMobiel kan als eerste website de nieuwe L6 Colors laten zien. Daarnaast zullen we de speciale kleur varianten van de V3x bespreken en de nieuwe L7 i-mode versie een de L6 i-mode versie.

Dit zijn de nieuwe toestellen voor Motorola de komende maanden, naast een aantal nieuwe introducties die nog volgen. Dit zijn toestellen met specificaties gelijkwaardig aan de V3i en SLVR L7 maar met andere vormfactors. Namen als V5, SLVR slider, RAZR PDA en Glowing PEBL zijn de afgelopen tijd rond gegaan over het net. Tot op dit moment is er nog geen duidelijkheid over deze nieuwe toestellen.

Motorola L6 Colors

De Motorola V3i Colors en PEBL Colors zijn nu wel bekend. De L6 Colors is compleet nieuw voor ons en toont aan dat Motorola de lijn doorzet die men ingeslagen is. Huidige modellen aanleveren in andere kleuren en onder een andere naam.

De L6 Pink Edition is al verkrijgbaar in Nederland en de drie andere kleuren zullen daaraan worden toegevoegd. De neuwe kleuren zijn Oranje, Licht blauw en Groen. De specificaties van de L6 Colors zijn hetzelfde als van de standaard L6 en L6 Pink Edition. Op de foto's liggen naast de grijze en roze versie de drie andere kleuren.

L6 Colors
PEBL Colors

Voor meer informatie over de nieuwe toestellen of voor foto's of video's klik op de Motorola merkpagina!

Motorola V3x Colorsí?

De nieuwe Motorola V3x werd ook getoond in diverse kleuren. Betekend dit nu dat de V3x ook in andere kleuren leverbaar wordt? Dat is nog niet zeker, maar check zelf hieronder de kleuren!

L7 i-mode and L6 i-mode

Ook de L7 en L6 i-mode varianten waren aanwezig op de stand van Motorola. De nieuwe toestellen werden naast de nieuwste accessoires en producten getoond. De nieuwe L7 i-mode en L6 i-mode verschillen ten opzichte van de standaard versies alleen op het gebied van de i-mode content en browser. De L7 i-mode heeft nog extra een 1.3 Mpixel camera en zal iTunes ondersteunen. De standaard SLVR L7 heeft een VGA camera.


L6 i-mode

Voor meer informatie over de nieuwe toestellen of voor foto's of video's klik op de Motorola merkpagina!

Geruchten over de V5, SLVR slider, RAZR PDA en Glowing PEBL

Geen enkele harde uitspraak van Motorola op dit punt. Alle toestellen die rond gaan zouden correct kunnen zijn, maar daarover is geen duidelijkheid op dit moment. Daarnaast kunnen we je wel een aantal foto's laten zien en vertellen dat de V5 een nieuw toestel is op de basis van de V3i en uitgerust is met UMTS en 2.0 Mpixel camera. De introductie data zijn nog niet bekend op dit moment.

Bekijk de afbeeldingen zelf en oordeel over de geruchten die op het net rondgaan:

RAZR PDA
Glowing PEBL
SLVR slider

Bronnen: RAZRPDA.com, Mobile-review forums en Digi-Help



Praat mee over dit artikel