Nokia en Sennheiser lanceren Nokia N91 in legendarische Wisseloord studios


The Rolling Stones gingen Nokia en Sennheiser al eerder voor in de Wisseloord studios. Deze keer was het alleen niet de opname van de laatste Stones CD, maar de Nederlandse introductie van de nieuwste Nokia N91.

De nieuwe N91 die keer op keer werd uitgesteld is nu dan echt in aantocht. Het toestel dat in Mei de markt zal bereiken is de eerste in een reeks van Symbian smartphones met het nieuwe Symbian v9.1 en Series 60 3rd edition. Dit besturingssysteem en gebruikersinterface bieden de gebruikers vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van connectiviteit, beveiliging en de nieuwste mogelijkheden & programma's.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere de verbeterde ondersteuning van Windows Media player, synchronisatie via Windows Media player en bijvoorbeeld een verbeterde beveiliging tegen het installeren van onbekende programma's.

De N91 is speciaal bedoeld als een nieuwe muziekervaring binnen de markt die toestellen met muziekmogelijkheden en MP3 speler als warme broodjes over de toonbank ziet gaan. De N91 is naast de 3250 eigenlijk pas de eerste reeks met muziektoestellen vanuit Nokia.

Nokia N91 01

Uitgerust met een 4 GB harddisk is de N91 op de Nederlandse markt de eerste die een dergelijke grootte hoeveelheid aan muziek kan aanbieden. Meer dan 3000 songs van een zeer hoge kwaliteit kunnen via de nieuwe Nokia telg worden afgespeeld. De N91 heeft een roestvrij stalen behuizing en speciale muziektoetsen aan de voorkant, waaronder het toetsenbord van de telefoon schuilt.

De N91 biedt naast deze mogelijkheden een 2.0 megapixel camera met videofunctie, Bluetooth, Wifi/WLAN, een 262.000 kleuren scherm met een resolutie van 176 x 220 pixels en een mogelijkheid tot het overzetten van de muziek via een USB 2.0 verbinding. Een aantal CD's overzetten is nu binnen enkele minuten voor elkaar.

Nokia N91 02

De Nokia N91 is compatibel met een aantal toebehoren van toonaangevende merken zoals Bose, Harman Kardon, JBL en Sennheiser. Consumenten kunnen de audiotoebehoren gebruiken dankzij de standaard 3,5 mm aansluiting op de bovenzijde van het toestel.

De N91 wordt verwacht rond Mei 2006 en zal een prijs krijgen rond de 700 Euro. Lees hieronder meer over de nieuwe Nokia N91 en bekijk de live afbeeldingen die tijdens de introductie gemaakt werden.

Voor meer informatie en specificaties over de nieuwe Nokia N91 klik hier!

Nokia lanceert de Nokia N91 voor een weergaloze mobiele muziekervaring

Opslagruimte voor maar liefst 3000 songs plus smartphone-functies in een ultracompact pakket

Amsterdam - Nokia heeft vandaag de Nokia N91 multimedia aangekondigd, het meest recente toestel van het bedrijf dat geoptimaliseerd is voor mobiele muziek. Met ruimte voor maar liefst 3000 songs op de geïntegreerde vaste schijf van 4 gigabyte staat de Nokia N91 borg voor een weergaloze muziekervaring. Bovendien zorgen de 3,5 mm stereohoofdtelefoonaansluiting volgens de industriële standaard en de eenvoudige overdracht van muziekbestanden vanaf een PC ervoor dat de Nokia N91 als het ware een aangesloten mobiele jukebox is. De Nokia N91 heeft een roestvrij stalen behuizing en speciale muziektoetsen aan de voorkant, waaronder het toetsenbord van de telefoon schuilt. De Nokia N91 maakt deel uit van het nieuwe Nokia Nseries assortiment dat de meest recente multimediatechnologieën en smartphone-functies biedt.

ìDe Nokia N91 biedt zowel een fantastische muziekervaring als geavanceerde telefoonfunctiesî, aldus Jonas Geust, vice president Music bij Nokia. ìWat de Nokia N91 zo onderscheidt, is het feit dat het toestel altijd aangesloten is - de gebruiker kan mobiel nieuwe muziek downloaden, toevoegen aan de favoriete speellijst en dan de speellijst uitwisselen met vrienden. Dit is echt de beste mobiel verbonden jukebox ter wereld.î

Nokia N91 03

Muziek beluisteren
De Nokia N91 serveert maar liefst 12,5 uur fantastisch geluid via de geïntegreerde luidspreker of via de meegeleverde stereohoofdtelefoon met afstandsbediening. Genieten van muziek was nooit eerder zo gemakkelijk, aangezien de Nokia N91 een brede waaier van digitale muziekindelingen ondersteunt, zoals MP3, M4A, AAC en WMA.

De Nokia N91 is compatibel met een aantal toebehoren van toonaangevende merken zoals Bose, Harman Kardon, JBL en Sennheiser. Consumenten kunnen niet alleen hun favoriete audiotoebehoren gebruiken in combinatie met de Nokia N91 dankzij de standaardaansluiting van 3,5 mm, maar ze kunnen hun audio-ervaring ook optimaliseren door producten te kiezen uit een assortiment door Nokia geteste en aanbevolen audiotoebehoren*.

Muziek downloaden
Dankzij de verschillende connectiviteitopties, zoals WCDMA, WLAN en de draadloze Bluetooth-technologie, kan de gebruiker met de Nokia N91 gemakkelijk muziek opzoeken en beluisteren waar en wanneer hij maar wil. Met de Nokia N91 kunt u snel en vlot OTA (over-the-air) muziek opzoeken en aankopen en via de muziekwinkel van uw operator installeren op uw telefoon.

Nokia N91 04

Muziek beheren
U kunt uw persoonlijke muziekverzameling van uw PC naar uw Nokia N91 slepen of uw recente muziekaankopen synchroniseren met uw PC via USB 2.0. U kunt uw speellijsten ook rechtstreeks op uw Nokia N91 samenstellen en beheren, of songs naar believen door elkaar halen om een optimale luisterervaring te garanderen.

Muziek uitwisselen
Een revolutionaire functie van de Nokia N91 is de mogelijkheid om uw speellijsten uit te wisselen met vrienden via tekstberichten of Bluetooth. Om te pronken met uw muzikale smaak of gewoon om de nieuwste songs uit te wisselen die de hele tijd in uw hoofd zitten.

De Nokia N91 bevat ook de meest recente multimediatechnologieën en smartphone-functies, met inbegrip van een camera met een resolutie van 2 megapixels voor fotoís van afdrukkwaliteit, ondersteuning voor push e-mail, een volwaardige webbrowser en video-uitwisseling.

Sfeerimpressie introductie Nokia N91

Nokia N91 introductie 01Nokia N91 introductie 02Nokia N91 introductie 03Nokia N91 introductie 04Nokia N91 introductie 05

Voor meer informatie en specificaties over de nieuwe Nokia N91 of bijvoorbeeld live afbeeldingen en live video's van de N91 klik hier!Praat mee over dit artikel