LG toont Viewty opvolger; GC900 Viewty Smart

· 4 reacties


LG heeft zojuist de GC900 Smart min of meer officieel aangekondigd. Een paar uur was het toestel te bewonderen op LG's Duitse website. We spotte dit toestel al eerder onder de naam Viewty 2, maar die naam heeft dus geen stand gehouden.

De aankondiging verliep dus niet heel soepel, maar we hebben gelukkig wel de beelden en de meeste specificaties van wat de opvolger moet worden van de populaire LG Viewty. Wat gelijk opvalt is dat de GC900 Smart erg dun geworden is; 12,4 millimeter! Hiermee is het gelijk het dunste 8 megapixel toestel op de markt. Althans, wanneer hij daadwerkelijk uitkomt, want te koop is hij vooralsnog niet.

LG GC900 Smart
LG GC900 Viewty Smart

Het mag duidelijk zijn dat de LG GC900 Smart vooral uitblinkt in camerafuncties. De 8 megapixel camera is naast het schieten van hoge resolutie afbeeldingen ook in staat op in HD formaat video op te nemen (720 x 480 pixels). Geschoten afbeeldingen kunnen daarnaast voorzien worden van een geotag, zodat je achteraf altijd kunt opzoeken waar een foto geschoten is.

Camera functie van de GC900 Smart
Camera functie van de GC900 Viewty Smart

Overige eigenschappen zijn de mogelijkheid tot WiFi en snel 3G internet. Uiteraard heeft LG ook de Smart voorzien van de nieuwe gebruikersinterface; S-Class UI. Dezelfde als waar de recentelijk verkrijgbare Arena gebruik van maakt.

Prijzen en verkrijgbaarheid zijn niet bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van het uitkomen van de LG GC900 Smart? Schrijf je dan hierboven gratis in voor onze reminder service. Je ontvangt dan eenmalig een e-mail van ons zodra het toestel in de winkel ligt.


Prijsvergelijker LG Viewty Smart GC900

Toon alle aanbiedingen van de LG Viewty Smart GC900


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel