LG Viewty Smart video

· 3 reacties


Na het eigenhandig uitlekken van de opvolger van de Viewty heeft LG het toestel maar officieel aangekondigd. Naast de al eerder beschikbare foto's doken wij een promovideo op met alle mogelijkheden en functies van de nieuwe Viewty Smart.

De Viewty Smart (GC900) is de opvolger van de KU990 Viewty en is de dunste 8 megapixel cameratelefoon op het moment; 12,4 millimeter. LG heeft voor de nieuwe S-Class gebruikersinterface gekozen, dezelfde als waar de Arena mee is uitgerust. Zie overigens onze Arena review voor een uitgebreide beschrijving daarover inclusief video!


LG GC900 Viewty Smart

Andere opmerkelijke eigenschappen zijn het 3 inch grootte touchscreen met een WVGA resolutie (480 x 800 pixels). De camera is voorzien van diverse instelmogelijkheden waaronder; intelligent shot, multi-face detection, landscape conditions, backlight condition, low-light condition, touch shot (waarbij via het touchscreen gefocused kan worden op een gezicht), smile shot, Dolby Mobile, tot 32 GB uitbreidbaar geheugen, HSDPA 7.2 en WiFi netwerkondersteuning, A-GPS en geotagging, DivX en Xvid video playback.

De Viewty Smart zal vanaf mei verwacht mogen worden tegen een nog onbekend bedrag. Inschrijven op het toestel kan hierboven. Dan ontvang je gratis en eenmalig van ons een e-mail zodra het toestel daadwerkelijk in de winkel ligt.


Prijsvergelijker LG Viewty Smart GC900

Toon alle aanbiedingen van de LG Viewty Smart GC900


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel