Straks ook Bronze Pink-uitvoering Sony Xperia XZ Premium


De Xperia XZ Premium, het paradepaardje van Sony met z'n 4K HDR-scherm en Motion Eye-camera die 960 beelden per seconde vastlegt, komt binnenkort ook in een roze uitvoering op de markt.

Momenteel kan de Xperia XZ Premium al in de kleuren Luminous Chrome (grijs) en Deepsea Black (zwart) besteld worden. Verkrijgbaar is het toestel echter nog niet maar zodra dat het geval is kunnen we hem ook in Bronze Pink (roze) bestellen. Die nieuwe kleur voegde Sony onlangs aan haar website toe. Op moment van schrijven is er nog geen enkele webshop die de nieuwe kleur aanbiedt. Zoals gezegd is het vlaggenschip nog niet verkrijgbaar, dat moet ergens in juni veranderen.

Sony Xperia XZ Premium Bronze Pink
Bronze Pink

Je zou de Sony Xperia XZ Premium als overkill kunnen omschrijven. Het praktisch nut van een 4K-resolutie op een beeldscherm van 5,5 inch is niet veel groter dan dat van een Quad HD-scherm. Het 'hebben' ervan is hier het allergrootste argument om eentje aan te schaffen. Dit is simpelweg het allerbeste wat Sony momenteel te bieden heeft en het laat graag de rest van de wereld zien waar het toe in staat is. Daar hangt meteen een prijskaartje aan. Los kost de XZ Premium een stevige 749 euro. Je zou ook gelet op z'n patserige specificatielijst veronderstellen dat dit vooral een mannelijke doelgroep zou aanspreken, een doelgroep waar deze nieuwe kleuruitvoering wellicht niet meteen eerste keus is.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel