Nieuwe versie van HTC Sense niet naar oudere modellen

· 2 reacties


Slecht nieuws voor degenen die een toestel van HTC hebben, en de nieuwe functies van HTC Sense graag op hun toestel willen zien: HTC zal de Sense-versie op oudere toestellen niet updaten.

De beslissing van HTC staat los van nieuwe Android-versies. Het gaat hier alleen om de eigen Android-skin, die met de komst van de HTC Sensation aan de derde versie toe is. De beslissing om met oudere toestellen niet te updaten, is in lijn met het eerdere beleid van het Taiwanese bedrijf. Toen de tweede versie van Sense met de introductie van de Desire Z en Desire HD op de markt kwam, werden oudere toestellen ook niet geüpdatet.

HTC bracht zelf het verhaal in de wereld dat de beslissing om HTC Sense 3.0 niet naar oudere toestellen te zetten, te maken heeft met de processor in de toestellen. Voor de nieuwe interface zou een snellere processor dan 1 GHz nodig zijn. Dat lijkt ons sterk. Als de interface al meer dan 1 GHz nodig heeft, dan zou het toestel nauwelijk fatsoenlijk presteren bij het gamen en het bekijken van films en video's. Het niet updaten van HTC Sense is waarschijnlijk vooral een strategische beslissing.

Bron: Unwiredview.comPraat mee over dit artikel