Popcorn Time nu beschikbaar voor iPhone zonder jailbreak


Popcorn Time, de illegale streamingdienst om films en TV-series te bekijken, is nu ook beschikbaar voor de iPhone. En je hoeft niet eens een jailbreak uit te voeren, je hebt wel een Windows-computer en iTunes nodig.

Popcorn Time is de doorn in het oog van de filmindustrie. Het is tevens de eerste keus voor mensen die zonder veel gedoe een filmpje willen kijken. En daar niet voor willen betalen maar dat is een ander verhaal. Er was al een Android-app maar nu is er ook een app voor de iPhone. Omdat de app niet in de App Store staat zul je daarvoor een trucje moeten uithalen. Gelukkig hoef je geen omslachtige jailbreak uit te voeren.

Popcorn Time
Popcorn Time, maar dan op je iPhone

Het enige wat je hoef te doen is een bestand downloaden van de website van Popcorn Time. Verbind vervolgens je iPhone of iPad en doorloop de stappen. Handig aan de app is trouwens dat er ondersteuning is voor Chromecast en Apple TV. Nu is het gebruik van Popcorn Time volgens de wet niet toegestaan dus een kleine waarschuwing is bij deze op z'n plaats. Bovendien valt het te verwachten dat Apple de mogelijkheid om Popcorn Time buiten de App Store om te installeren zal tegenhouden. Ook Netflix en Hollywood zullen niet blij zijn dus het is de vraag hoe lang deze methode zal werken.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Mobiel.nl
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel