Nieuwe versie van iOS gedemonstreerd op onbekende iPhone

· 2 reacties


Een Vietnamese website heeft een video geplaatst waarin we een iPhone in actie zien die een aantal functies heeft die we nog niet kenden. De multitask-functie in deze versie van iOS is behoorlijk vernieuwd.

De nieuwigheden in het OS op de video zorgen ervoor dat het gerucht de ronde doet, dat dit iOS 5 is, de nieuwe versie van het besturingssysteem van Apple, zoals we dat op de iPhone 5 zullen zien. Dat is goed mogelijk, maar vooralsnog onzeker. Het zou ook om een feature kunnen gaan die door handige thuisknutselaars is toegevoegd, hoewel het er daarvoor wel erg fraai uitziet.

Daarnaast gaan er geruchten dat het toestel in de video de iPhone 5 is. Het toestel verschilt uiterlijk nauwelijks van de iPhone 4, behalve de witte kleur, die voor de huidige iPhone nooit beschikbaar is geworden. Het zou kunnen dat het toestel in de video wel een witte iPhone 4 is. Er gingen echter al eerder geruchten dat de iPhone 5 uiterlijk niet van de iPhone 4 verschilt, en er alleen interne verbeteringen aan zitten te komen, zoals een snellere dualcore processor.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel