Samsung Galaxy S Plus officieel gepresenteerd

· 2 reacties


De Samsung Galaxy S Plus is officieel gelanceerd in Rusland. Dit toestel is een verbeterde versie van de 'oude' Galaxy S. Door een sneller processor en andere updates kan het toestel nog enige tijd meegaan.

Aanvankelijk komt het toestel op de markt in Rusland. De smartphone komt daar op de markt als Galaxy S 2011 edition. Later zal het toestel ook naar andere delen van de wereld komen. Ook in ons land zal deze smartphone zeer waarschijnlijk op de markt komen, en zo een goedkoper alternatief voor de Galaxy S 2 vormen.

Samsung galaxy s 2011 edition

De Samsung i9001 Galaxy S Plus heeft een 1.4 GHz Qualcomm single-core processor, een 4-inch Super AMOLED 800×480 touchscreen, een 5-megapixel aan de achterzijde en een VGA-camera aan de voorzijde. De smartphone heeft 512 MB intern geheugen. Daarnaast ondersteunt het toestel Bluetooth 3.0, HSPA+, HSUPA, Wi-Fi, GPS, en heeft het een 1650 mAh battery. Het toestel draait op Android 2.3 Gingerbread, en is vanaf mei beschikbaar. Op de Russische markt kost de Galaxy S Plus omgerekend 538 euro.

Bron: Unwiredview.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel