Samsung werkt aan Galaxy S Plus


Samsung komt met een nieuw toestel in de Galaxy-serie, dat waarschijnlijk iets onder de Galaxy S II in de markt wordt gezet. De Galaxy S plus komt waarschijnlijk eerst naar Rusland, daarna naar de rest van Europa en de wereld.

De Samsung Galaxy S plus krijgt volgens geruchten een scherm met een diagonaal van 4 inch, en heeft een 1,4 GHz single-core processor. Net als de rest van de Galaxy-serie draait dit toestel op Android, in dit geval versie 2.3 Gingerbread. Het uiterlijk van het toestel doet denken aan de Galaxy S. Je kunt de Galaxy S plus zien als een upgrade voor de huidige Galaxy S, waardoor het toestel nog enige tijd op de markt kan blijven als goedkoper alternatief voor het nieuwe Android-topmodel van het Koreaanse bedrijf.

Galaxy s plus

Volgens de website SamsungHub, die met het nieuws over het tweede leven voor de Galaxy S kwam, komt deze telefoon al volgende maand op de Russsische markt. Het toestel krijgt de codenaam i9001, één nummer hoger dan de Galaxy S. Het is nog onbekend wanneer dit toestel naar Nederland komt.

Update: Gerucht bevestigd

11x0331n833fx

Samsung Rusland heeft inmiddels bevestigd dat de Galaxy S Plus op de markt zal komen, nadat bovenstaand sheet met toestel vergelijkingen uitlekte.

Bron: Samsunghub.com

Bron:


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel