Vodafone houdt problemen met netwerk


Een week na de brand in het pand waar ook een netwerkknooppubnt van Vodafone gevestigd is, werkt het netwerk van de operator nog steeds niet optimaal, tot ergernis van klanten. Hoewel het netwerk ‘stabiel’ is, blijft er sprake van haperende verbindingen.

Vodafone noemt dit zelf ‘filevorming op het netwerk’. Het netwerk van de operator kan minder verkeer afhandelen dan voorheen, waardoor op drukke tijdstippen sommigge gesprekken niet goed verlopen, en SMS-jes niet aankomen. Ook zijn er extra problemen voor mensen die bellen terwijl ze reizen. Gesprekken moeten dan van de ene op de andere mast worden doorgegeven. Dat zorgt voor problemen.

Het bedrijf werkt naar eigen zeggen met man en macht aan een oplossing voor het probleem. In YouTube-video’s geeft Vodafone updates over de reparaties aan het netwerk om klanten tevreden te houden. In de regio Rotterdam-Den Haag ontbreekt op dit moment nog steeds voor een groot aantal klanten dekking voor 3G-internet. Vodafone kan niet zeggen wanneer alles weer normaal functioneert.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel