Apple laat 10 juni tijdens WWDC nieuwe iOS 7 zien

· 1 reactie


Apple heeft de uitnodigingen verstuurt voor WWDC, het jaarlijkse feestje voor ontwikkelaars en waar Apple traditiegetrouw de nieuwe versie van iOS aankondigt en demonstreert. 10 juni is het zover.

Voorheen werd ook de nieuwe iPhone tijdens dit event aangekondigd maar die tijden liggen alweer achter ons. We moeten het de laatste jaren doen met een nieuwe versie van iOS, waarna de iPhone lancering later in het jaar plaatsvindt. Vorig jaar ruilde Apple het betere Google Maps in voor het eigen Apple Maps wat ze op veel kritiek kwam te staan.

WWDC 2013
WWDC 2013

We zijn benieuwd met wat voor nieuws ze dit jaar komen. Vermoedelijk ligt dit jaar de focus op een vernieuwde interface waarbij afscheid wordt genomen van het zogenaamde Skeuomorphic Design. Toegangskaarten zijn alleen beschikbaar voor leden van het iOS Developer Program, iOS Developer Enterprise Program, of het Mac Developer Program. Kaarten zijn niet goedkoop en kosten 1.599 dollar per stuk. Daarbovenop komt een vliegticket naar San Francisco alwaar het event plaatsvindt.


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel