Dual SIM wint aan populariteit bij Samsung door aankondiging D780


Samsung gooit momenteel hoge ogen als het gaat om het aanbieden van dual SIM toestellen. Het bedrijf had al twee toestellen die twee SIM kaarten slikken en kondigt vandaag de derde aan.

Vorige maand brachten we je al het nieuws over de Samsung P240 DuoS; een monoblock toestel waar niet alleen twee SIM kaarten in passen, maar ze ook gelijktijdig actief op het netwerk houdt.

Vandaag komt Samsung met de D780, welke erg veel lijkt op de P240 DuoS. Ook deze beschikt over de mogelijkheid om twee SIM kaarten te plaatsen en ze gelijktijdig actief te hebben, in tegenstelling tot de Dual SIM adapters die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt dus gebeld worden op beide telefoonnummers, en voordat je belt kun je aangeven met welk nummer je wilt bellen.

Dual SIM wint aan populariteit bij Samsung door aankondiging D780
Twee nummers gelijktijdig actief met de Samsung D780

Zoals gezegd lijkt de D780 erg veel op de onlangs aangekondigde P240 DuoS. De D780 beschikt wat dat betreft over wat betere eigenschappen als zijn broer. Een groter beeldscherm bijvoorbeeld (QVGA resolutie; 240 x 320 pixels). Maar er zijn ook veel gelijkenissen; 2 megapixel camera en microSD geheugenkaart slot.

De D780 wordt even na Mei verwacht op Nederlandse bodem tegen een nog onbekende prijs.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel