Samsung komt met nieuw betaalbare dual sim mobiel


Samsung heeft in de vorm van de D880 al een dual sim telefoon in het assortiment, alleen is deze erg duur. Dit heeft klanten niet weerhouden om het toestel aan te schaffen. Samsung komt nu met een betaalbare variant; de P240 DuoS.

Samsung ziet het belang dus gelukkig wel in voor dual simkaarten telefoons. Hoeveel van ons lopen immers niet met twee mobieltjes op zak? Eén voor de zaak, de ander privé. De Samsung D880 DuoS is een oplossing maar erg prijzig.

Samsung komt met nieuw betaalbare dual sim mobiel
Twee simkaarten tegelijkertijd in de P240 DuoS

Voor deze groep zet Samsung een betaalbare monoblock/candybar variant in de markt; de P240 DuoS. De specificaties zijn niet erg super maar in de meeste gevallen zullen ze volstaan. Zo meet het toestel 115,1 x 48,6 x 15,7 millimeter en beschikt over een QCIF kleurenbeeldscherm (176 x 220 pixels) en een 2 megapixel camera. Een ingebouwde FM radio ontvanger met RDS, Bluetooth 2.0 ondersteuning en gegevensuitwisseling via USB. Het ingebouwde geheugen telt een capaciteit van 25 MB en kan via MicroSD geheugenkaarten eenvoudig uitgebreid worden.

Flink batterij
Het meeste interessantste aan dit toestel, naast de dual sim optie, is misschien wel de capaciteit van de batterij; 1200 mAh. Dat is nogal wat voor een niet-smartphone. We mogen dus een lange standbytijd verwachten van deze Samsung.

Het is nog onduidelijk wanneer de P240 DuoS in de winkel te verwachten is, aangezien dit toestel nog niet officieel is aangekondigd. Verwachte verkoopprijs ligt rond de €250.

Bron: Smape.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel