Samsung heeft nog genoeg in petto voor 2009


Naast toestellen als de Omnia HD, de Beat Disc en de UltraTouch heeft Samsung nog genoeg andere toestellen voor ons in petto voor de rest van 2009.

Dit allemaal werd duidelijk op de speciale Samsung dealershow die de komende dagen in Amsterdam gehouden wordt. Het was al duidelijk dat Samsung voor 2009 stevig inzet op touchscreen telefoons.

Fashion phones

Samsung is praktisch de uitvinder van Ladyphones, dat inmiddels bijna een begrip geworden is. Ook dit jaar heeft Samsung weer aan de dames gedacht en brengt in ieder geval twee toestellen die vooral op de vrouwelijke consument gericht is.

Het opmerkelijkst is de Samsung Allure S, een slider toestel met ingelegde diamantjes aan de achterzijde. Het is met de Allure S ook mogelijk een een fake call te 'plegen'. Dames die aan de bar lastig worden gevallen door ongure mannen die naar zweet stinken hoeven nooit meer een smoes te verzinnen om weg te lopen.

Samsung heeft nog genoeg in petto voor 2009
Samsung Allure S

Een ander toestel is de Samsung Allure Touch La Fleur. Het is een hele mond vol, maar in feite is het gewoon een F480 TouchWiz telefoon met een nieuw uiterlijk.

Samsung heeft nog genoeg in petto voor 2009
Samsung Allure Touch La Fleur

Prepaid

Maar ook voor de kleine portemonnee is er een Samsung telefoon. We zullen de Samsung M2510 vooral aan gaan treffen als prepaid pakket.

De Samsung M2510 moet niet verwart worden met de Samsung M2710 die qua uiterlijk erg veel overeenkomsten vertoont. De M2510 is een relatief eenvoudige music phone met MP3 speler en de mogelijkheid om nummers van de radio op te nemen. Een VGA camera verzorgt de kiekjes en dankzij Bluetooth zijn deze eenvoudig te delen met vrienden.

Samsung heeft nog genoeg in petto voor 2009
Samsung M2510

Alle hier genoemde toestellen moeten nog dit jaar uitkomen. Prijzen nog zijn niet bekend gemaakt. Blijf ons in de gaten houden voor meer nieuws over deze toestellen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel