Zwarte Nokia N82 officieel


Nokia heeft vandaag de zwarte uitvoering van de N82 officieel aangekondigd. Helaas gaat het hier niet om een 8 GB versie, wat wel bij de N95 gebeurde. De specificaties blijven ongewijzigd.

De zwarte uitvoering van de N82 zal binnen enkele weken verscheept worden (en dus verkrijgbaar worden) tegen een losse toestelprijs van ongeveer 400 euro.

"De Nokia N82 is gemaakt om verhalen mee te vertellen", aldus Juha Kokkonen, directeur Nokia Nserie devides. "Als één van Nokia's meest geavanceerde cameratelefoons, is de zwarte N82 uitermate geschikt om iemands belevenissen mee vast te leggen. Dankzij de ingebouwde A-GPS functionaliteit is het onder meer mogelijk om met mensen in contact te komen en wel dankzij 'contextuele informatie'. Deel niet alleen foto's maar ook de locatie waar ze gemaakt zijn. En dankzij geavanceerde eigenschappen als WiFi en HSDPA wordt dat alleen maar makkelijker."

Zwarte Nokia N82 officieel

Naast de gebruikelijke lovende woorden is er verder weinig nieuws te melden over de zwarte uitvoering van de N82. Neem overigens alle eigenschappen van de Nokia N82 hier nog eens rustig door.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel