LG Optimus 'Big' gespot


LG lijkt te werken aan een nieuw Android-toestel met groot scherm. De Optimus Big, die in Korea is opgedoken, heeft een 4.3 inch scherm. Het is nog onbekend of het toestel naar Europa komt.

De Optimus Big toont aan dat grote schermen binnenkort voor een breder publiek beschikbaar zijn. Hoewel het toestel een display met behoorlijke afmetingen heeft, is de ingebouwde hardware iets minder dan dualcore-processoren die we aantreffen in de Optimus 3D en Optimus 2X Speed. Met een single-core processor van 1 GHz zal dit toestel echter meer dan genoeg in z'n mars hebben om goed te werken. Het grote scherm op het toestel maakt volgens geruchten gebruik van de NOVA-techniek van LG, die ervoor zorgt dat een scherm tegelijk energiezuinig is, en helder beeld geeft.

Lg optimus big

Omdat het toestel is uitgerust met een aantal features waar we in Eruopa weinig aan hebben, zoals de Koreaanse standaard voor digitale televisie door de lucht, is het mogelijk dat dit toestel niet naar Europa komt. We hebben eerder echter ook toestellen gezien die licht aangepast alsnog naar andere werelddelen kwamen. Voor wie het niet belangrijk vind om de allersnelste smartphone te hebben, maar wel een groot scherm wil, kan deze nieuwe smartphone een optie zijn.

Bron: Phonearena.comPraat mee over dit artikel